27. sep. 2022

Vind bogen ”På cykel til storbyens kirker”

Simon Ankjær Andersen er presserådgiver i Kirkeministeriet. Han er også cyklist og forfatter. Og så er han nysgerrig på, hvad der sker søndag formiddag i storbyens kirker. Derfor cykler han rundt til Københavns og Frederiksbergs kirker, og det har han skrevet en bog om.

Billede til nyheden Vind bogen ”På cykel til storbyens kirker”
Bogen er en kærlighedserklæring til Folkekirken.

Simon Ankjær Andersen har cyklet rundt til 87 kirker i København og på Frederiksberg. Han begyndte med A og sluttede med Å eller rettere V. Fra Adventskirken til Vor Frue Kirke.

Simon Ankjær Andersen konkluderer, at der er ikke 2 kirker, hvor højmessen søndag formiddag er den samme.

Hans tekster i bogen er en hyldest til gudstjenestens uopslidelige liturgi og ritualer. Den er et forsvar for højmessen og en kærlighedserklæring til Folkekirken.

Bogen ”En kirkemaraton. På cykel til storbyens kirker” af Simon Ankjær Andersen er udkommet på forlaget EKSISTENSEN. Den koster 275 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen om at vinde bogen

Send en mail til pernille@kirketjener.dk, hvor du skriver konkurrence i emnefeltet. I mailen svarer du på spørgsmålet: Hvilket transportmiddel bruger forfatteren til at komme rundt til kirkerne? Og så skriver du dit navn, telefonnummer, arbejdsplads og privatadresse. Husk, at du skal være medlem af Danmarks Kirketjenerforening for at deltage.

Du sender din mail til Pernille Nordahn Sonne senest 6. oktober. Vinderen får direkte besked.  

Relaterede nyheder