18. feb. 2023

Vind bogen Gud, ord og himstregimser

Nu kan du vinde bogen Gud, ord og himstregimser af Merete Bandak. Det er en ny samtalebog, som er tiltænkt familier med børn mellem 6 og 12 år. Med bogen ønsker forfatteren at fremme samtalen om kristendom¬ i familien, så det ikke bare bliver noget, vi lytter til.

Billede til nyheden Vind bogen Gud, ord og himstregimser
Gud, ord og himstregimser er en ny samtalebog om kristendom i familiehøjde.

Gud, ord og himstregimser indeholder 200 samtalestykker, som er skrevet med et ønske om at fortælle, under­vise, lege og inspirere. Stykkerne er suppleret med finurlige og skønne illustrationer af kunstner Dorte Klingberg-Nielsen.

Merete Bandak, der er tidligere gymnasielærer og stadig involveret i det lokale kirkelige arbejde, ønsker med bogen at give alle danske børnefamilier et redskab, som kan skabe gode rammer for god, sjov, kreativ og dyb samtale i familien.

”I samtalen har alle om bordet noget at byde på, uanset alder. I fællesskab kan vi blive klogere på livet og på hinanden. Og vi kan komme hinanden nærmere ved at samtale om de største og de mindste ting og dem midt imellem”, siger Merete Bandak.

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Send en mail til Pernille på pernille@kirketjener.dk senest 9. marts 2023.
  • Skriv Konkurrence i emnefeltet.
  • I mailen svarer du på følgende spørgsmål: Hvor mange samtalestykker er der i bogen?
  • Skriv dit navn, telefonnummer og privatadresse.

Husk, at du skal være medlem af Danmarks Kirketjenerforening for at deltage. Vinderen får direkte besked. 

Relaterede nyheder