27. mar. 2023

Vind bogen: Barnedyppelse og andre fortællinger

Nu har du chancen for at vinde bogen Barnedyppelse og andre fortællinger af Meghan W. Jakobsen. Bogen indeholder 7 skønne og eftertænksomme fortællinger til større børn til højtlæsning. De er sjove både for barnet (5-9 år), den voksne og bedste.

Billede til nyheden Vind bogen: Barnedyppelse og andre fortællinger
Barnedyppelse og andre fortællinger er en højtlæsningsbog til børn, forældre og bedsteforældre.

Barnedyppelse og andre fortællinger tager udgangspunkt i tekster fra Det Nye Testamente. I bogen kan du møde onkel John, der er på udgang fra fængslet, og farfar, der er socialist og derfor ikke behøver at gå i kirke juleaften. Og Leonora, der er til barnedyppelse med hellighånden. Og Peter, der lufter fru Larsens hund på kirkegården, men ikke helt kan styre den, da naboens høne kommer forbi. Og Villads, der ikke synes, det er cool at være på bondegårdsferie med sin far. Og alle de andre …

Om forfatteren

Meghan W. Jakobsen er uddannet journalist, er cand.theol. fra Københavns Universitet og har en Master i International folkeret. I dag er hun sognepræst i Soderup og Eskilstrup Kirke. Hun har blandt andet skrevet den prisvindende roman Trods og bidraget til udgivelsen Til eftertanke – 12 præster fortæller om deres yndlingstekst i Bibelen.

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Send en mail til Pernille på pernille@kirketjener.dk senest 10. april 2023.
  • Skriv Konkurrence i emnefeltet.
  • I mailen svarer du på følgende spørgsmål: Hvor mange fortællinger er der i bogen?
  • Skriv dit navn, telefonnummer og privatadresse.

Husk, at du skal være medlem af Danmarks Kirketjenerforening for at deltage. Vinderen får direkte besked. 

Relaterede nyheder