Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Nyheder

Kirketjener 02 gron kirke

 Har I gjort jer nogle erfaringer med ”Grøn Kirke”, som I vil dele med andre?   Foto: Shutterstock


Fortæl os om dine gode erfaringer med at blive Grøn Kirke

Det er altid godt at inspirere hinanden. Derfor søger vi nu dine erfaringer fra din arbejdsplads. I løbet af 2022 vil vi bringe artikler om de gode eksempler, så vi kan dele erfaringer og måske være med til at sætte gang i en grøn omstilling i mange flere kirker.

Af: Karin Skolnik

Er I i gang med en omstilling til Grøn Kirke? Så vil vi rigtig gerne høre om det. Det kan være småt eller stort. Hvad har I gjort? Hvad har det betydet? Hvad har der været af udfordringer? Hvad er jeres anbefalinger til kolleger i andre kirker?

Vi glæder os til at høre fra jer. I 2022 vil vi følge op på jeres henvendelser og skrive artikler i nyhedsbrevet, så vi kan dele de gode ideer og erfaringer.

Skriv til pernille@kirketjener.dk og vedhæft også meget gerne billeder.

Læs om Marina Sommers eksempler fra Bellahøj Kirke

https://kirketjener.dk/nyhedsbreve/561-fa-marinas-5-gode-rad-til-at-laegge-om-til-gron-kirke

Sådan bliver man Grøn Kirke

For at blive Grøn Kirke skal man arbejde med en tjekliste med 48 punkter inden for 6 kategorier. Når man kan sætte kryds ved mindst 25 punkter med mindst to punkter i hver kategori, kan man registrere sig som Grøn Kirke. Der følger en vejledning med til tjeklisten, som giver baggrundsinformation omkring de forskellige punkter.

Her finder du tjeklisten:

https://www.gronkirke.dk/bliv-groen-kirke/

Facebook