Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Kirketjener.dk

Kirketjenerne 03 sampension1


 Sampension: Nu får du en sundhedsordning

Sampension indfører fra 1. oktober en sundhedsordning som en del af pensionsordningen.


Den nye sundhedsordning for statsansatte træder i kraft 1. oktober og giver adgang til gratis behandling hos blandt andet fysioterapeut og kiropraktor samt adgang til telefonisk psykologrådgivning og misbrugsrådgivning. Det kræver ingen lægehenvisning.

Prisen for sundhedsordningen betales ud af den månedlige pensionsindbetaling fra arbejdsgiver, og da prisen for forsikringer samtidig nedsættes, påvirker udgiften for langt de fleste ikke størrelsen af pensionen. Så du skal ikke selv have penge op af lommen, når du bruger sundhedsordningen.

De senere år har det været et stigende ønske fra de statsansatte medlemmer om en sundhedsordning, og det ønske har aftaleparterne besluttet at bakke op om i forbindelse med OK21.

 Sundhedsordningen i Sampension omfatter alle ansatte med pensionsordning efter OAO-S Fællesoverenskomsten, hvor pensionsbidraget indbetales til Sampension. Er du omfattet af ordningen, burde du have modtaget en digital besked fra Sampension i uge 32 eller 33 i din digitale postkasse på sampension.dk og i Sampensions app.

Sådan bruger du sundhedsordningen

Det er vigtigt, at du kontakter Sampension, når du oplever smerter eller mistrivsel, så du kan få den rette behandling og fastholde dit arbejde.

Ved en tidlig indsats øges chancerne for, at du undgår langvarig sygemelding eller får varige skader.

Ved sygdom leverer Sampension sammen med Dansk Sundhedssikring en helhedsorienteret sundheds- og rådgivningsløsning.

Åbningstider til sundhedsordningen fra 1. oktober
Du kan ringe på telefon 77 55 62 50 hver dag, året rundt. Telefonerne er åbne mandag til fredag fra kl. 9 til 17. Weekend og helligdage fra kl. 9 til 12.

Sundhedsordningen giver hjælp til:

  • Lindring af fysiske smerter
  • Håndtering af stress, mistrivsel, misbrug mm.
  • Henvisning til speciallæge mm. i det offentlige sundhedsvæsen.
  • Råd og vejledning om dine muligheder og rettigheder i sundhedsvæsenet – fx behandlingsgaranti eller valg af behandlingssted.

Facebook