Cookie - og Persondatapolitik

Cookie - og persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Danmarks Kirketjenerforening respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte Danmarks Kirketjenerforenings hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Danmarks Kirketjenerforening har brug for visse personoplysninger for at kunne besvare henvendelser og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Danmarks Kirketjenerforening indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

- sender en forespørgsel, indmeldelse, klage eller giver os feedback; eller

- i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Danmarks Kirketjenerforening indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.kirketjener.dk videregives kun til:

- Danmarks Kirketjenerforening interne bestyrelse og sekretariat;

- udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere serviceydelser, som vi leverer;

Danmarks Kirketjenerforening videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Danmarks Kirketjenerforening.

For at kunne videreudvikle og forbedre Danmarks Kirketjenerforening hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores besøgende anvender mest.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Danmarks Kirketjenerforening ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.kirketjener.dk

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Danmarks Kirketjenerforening vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelseafpersondata.'

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud eller serviceydelser.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen kontor@kirketjener.dk

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Danmarks Kirketjenerforening forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os her

Facebook