Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Stillingsannoncer

Stillingsannoncer

Skal din annonce med her på siden? Så se venligst her!
Danmarks Kirketjenerforening er ikke ansvarlig for indholdet på eksterne links!

 

Ledig stilling som kirketjener ved Risbjerg Kirke i Hvidovre, 37 timer om ugen.

Da vores ene fuldtidskirketjener har valgt at flytte til Nordjylland, søger vi en ny kirketjener ved Risbjerg Kirke.

Stillingen er ledig fra 1. august eller snarest derefter.

Risbjerg Kirke ligger på Vestegnen. Det er et sogn med ca. 10.000 indbyggere.

Risbjerg Kirke har igennem mange år haft en god tradition med ikke blot at være kirke om søndagen, men også i løbet af ugen. Se nærmere på www.risbjergkirke.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling med 2 ugentlige fridage. Arbejdstiden kan variere, og der vil forekomme aften- og weekendarbejde. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores anden kirketjener, men en del af arbejdet vil blive fordelt imellem jer efter aftale med vores ledelsesteam. Der er gensidig vikardækning mellem de to kirketjenere på fridage, ved ferie og sygdom.

Vi tilbyder et miljø, hvor der er plads til forskellighed, men med respekt for, at vi er afhængige af hinanden. Vi er en kirke, der ønsker at nå langt ud, derfor søger vi en person, der er imødekommende, venlig og serviceminded. Vi forventer, at du ansvarsbevidst indgår i samarbejde med kirkens anden kirketjener, præster og øvrige ansatte.

Kirketjenernes opgaver består hovedsalig af praktisk kirketjeneste ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Rengøring og oprydning i kirkens og sognegårdens lokaler. Vedligeholdelse af kirkens og sognegårdens udendørs arealer. Risbjerg Kirke er en kirke med mange aktiviteter, og det kræver kirketjenerens engagement i forbindelse med aktiviteterne.

Løn – og ansættelsesvilkår:

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen aftales inden for intervallet 276.674 kr. – 356.765 kr.

Dertil kommer et OK tillæg på 1.222,13 kr. årligt. Alle beløb er angivet pr. 1. april 2021.

Hertil kommer rådighedstillæg for arbejde uden for normal arbejdstid, der årligt udgør 26.109,18 kr. pr. 1. april 2021.

Som udgangspunkt har vi forestillet os en månedlig startløn på ca. 23.057 kr. + 2175,76 kr. i rådighedstillæg. Hertil kommer pensionsordning på 18%.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Hvis du ikke allerede har uddannelsen, så skal du gennemføre den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere inden for 2 år efter ansættelsen.

Oplysninger om overenskomsten kan findes på www.folkekirkenspersonale.dk

I forbindelse med ansættelsen vil der blive indhentet børneattest.

 

Yderligere oplysninger om stillingen fås på hjemmesiden eller hos sognepræst og daglig leder Lisbeth Munk Madsen på telefon 61165637.

Ansøgning med bilag sendes til Risbjerg Sogns Menighedsråd og sendes på mail 7143fortrolig@sogn.dk  senest 16. juni kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 24. juni.

 


Kirketjener søges til Vejgaard Sogn


Hvem er vi?

Vi er et stort og levende sogn i Aalborg med mange aktiviteter. Vores kirke og sognehus bliver brugt af mennesker i alle aldre og til mange forskellige formål. Vi er stolte af at være et rummeligt sogn med plads til alle og højt til loftet. Sådan er vi også som arbejdsplads. Vi sætter pris på vores medarbejdere og vi tager os godt af dem.


Hvordan er arbejdet?

Du indgår i et team på tre kirketjenere, der i fællesskab tager sig af en lang række praktiske opgaver i forbindelse med gudstjenester og arrangementer i sognet samt den daglige rengøring af sognets bygninger.

Stillingen er normeret til fuld tid, men der er ikke en fast, daglig arbejdstid. Nogle perioder kan være meget travle, mens andre er mere stille, og det indrettes arbejdet efter. Der er som oftest kirketjeneste i weekenderne og det fordeles i samarbejde med de øvrige kirketjenere, svarende til ca. hver 2 el. 3. weekend. Der kan forekomme arbejde på skæve tidspunkter, f.eks. aften arrangementer.

Du møder mennesker i mange forskellige situationer, lige fra de festlige til de dybe livskriser.

Du samarbejder med forskellige personalegrupper. Din nærmeste chef er den administrative leder.


Hvem er du?

Du kan arbejde selvstændigt, men du er også god til at samarbejde med andre. Du har situationsfornemmelse og respekt for andre. Du er fleksibel og kan indrette din indsats efter de skiftende behov. Du har en god fysik og har kræfter til rengøring, køkkenarbejde, opstilling af borde/stole og lignende. Du har lyst til at arbejde i et levende sogn, hvor der hele tiden sker noget nyt. Du har humoristisk sans og du er en god kollega.


Hvornår skal du begynde?

Vi ønsker, at du begynder i dit nye arbejde den 1. august 2021


Hvad med lønnen?


Din løn og ansættelse er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Hvis du ikke allerede har gennemført den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere skal den gennemføres indenfor 2 år efter din ansættelse.

Din årsløn aftales indenfor intervallet kr. 276.025 – kr. 356.764,74 (nutidskroner). Fikspunktet er kr. 276.025 (nutidskroner). Der er også et rådighedstillæg pr. år på kr.26.109,18 kr. og et OK18-tillæg pr. år på kr. 1.222,13 (nutidskroner).


Vil du have flere oplysninger?

Du må meget gerne ringe til administrativ leder Birgitte Olesen på tlf. 24 43 28 92 hvis du vil vide mere, eller besøge vores hjemmeside www.vejgaardssogn.dk


Hvornår skal du sende ansøgningen?

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 17. juni 2021 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt mandag, den 21. juni 2021 fra ca. kl. 14.

Send din ansøgning til administrativ leder Birgitte Olesen på mail:
biol@km.dk

Facebook