Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Kirketjenere der søger

 


 

Navn:  Peter Rathmann
Adresse: Rådmandsgade 2C 4th
  2200 København N
Telefon:  51 32 22 10
E-mail: rathmann.peter@gmail.com

 

Dette er en ansøgning om at blive kirketjener i København på deltid eller som vikar.

Det er et ønske, jeg har haft i en del år og nu vil forsøge at realisere som 58-årig – med to sønner på 14 og 15 år, som holder mig i god fysisk form.

Jeg er skrap til rengøring og har udpræget ordenssans. Folkekirken kender jeg fra barnsben og har faktisk tidligere været ansat, nemlig som korsanger i Nordborg Kirke på Als, hvor jeg kommer fra. Vi fik et honorar på 2 kr. for at synge, men for de penge skulle vi også bruge en time fredag eftermiddag efter skoletid på at øve hjemme hos organisten.

Jeg er uddannet journalist og har bl.a. været udsendt som informationsmedarbejder for Mellemfolkeligt Samvirke i nogle år i Lesotho i det sydlige Afrika. Jeg arbejder pt. som freelance-journalist for bl.a. hjemløseavisen Hus Forbi og Landsforeningen Sind.

Jeg kan altså tilbyde enhver form for pr-arbejde, som et menighedsråd, et kirkekontor eller en præst kunne have brug for.

At være freelancer betyder, at jeg er superfleksibel i forhold til arbejdstider ad hoc.

Jeg er indstillet på at gå som ulønnet praktikant hos en udlært kirketjener, indtil jeg i givet fald selv kan bestride jobbet. Jeg er også indstillet på at tage de AMU-kurser m. fl., som hører til uddannelsen.

Med venlig hilsen

Peter Rathmann


 

Navn:  Birthe Kok
Adresse: Dalstrøget 66,2.th
2870 Dyssegård
Telefon:  39 61 21 61
E-mail: birthe-kok@hotmail.com


Jeg har en del kirketjenererfaring, da jeg har vikarieret i forskellige kirker siden 1996. 
Har gennemført den obligatoriske kirketjeneruddannelse og efterudannelsen "Den professionelle betjening af kirkens brugere"

Jeg har bil, derfor er afstanden mellem hjem og kirke ingen hindring, dog kun fra Hovedstaden til Møn (mod syd), til Korsør (mod vest) og Helsingør (mod nord) til Sjællands odde.
 
Søger en fast stilling, enten fuldtid eller deltid. Evt. vikar stilling, med henblik på en fast stilling senere.
 
Kan tiltræde i løbet af 1-2 uger eller evt. kortere


Navn:  Helena Pedersen
Adresse: Havebyen 6, Hillestolpe
  4960 Holeby
Telefon:  23 93 79 07
E-mail: misshelena@live.dk

 

Jeg søger job som kirketjener på Sydsjælland, Lolland, Falster eller Møn.

Jeg har bil, er ledig og kan starte med det samme. Jeg er ny i faget, men som rutineret kirkesanger ikke helt ny i kirken. Jeg vil naturligvis meget gerne tage den obligatoriske kirketjeneruddannelse sideløbende med ansættelse og vil gøre alt for at blive dygtig til faget.

Alt har interesse, kortere eller længere vikariater, fast- eller tidsubegrænset ansættelse. 

Lidt om mig: 

Jeg er oprindelig kontoruddannet og har arbejdet en del år med administration, herunder servicering af alle typer af mennesker, blæksprutteopgaver, stort og småt. Fra disse jobs er jeg naturligvis god til IT, databaser og sprog (engelsk, tysk og fransk).

Derudover har har jeg erfaring inden for rengøring, butik, cafe, undervisning og vaskeri. Jeg er stabil, praktisk og robust.

Jeg er smilende og imødekommende og klar til at tage fat! Alt bliver løst med en positiv tilgang, og jeg samarbejder nemt med menighed og kirkens øvrige personale.

Privat bor jeg på landet syd for Maribo på Lolland med min labrador Millie. Jeg er derfor meget i naturen og elsker frisk luft. Når jeg altså ikke synger i kor, som er min store hobby.

Dette er en ny start, jeg er igang med, nogle gange byder livet på udfordringer, som må tackles på bedste vis. Jeg håber derfor inderligt og ydmygt på, at nogen vil give mig en chance, som den "nye pige i klassen".

Min personlighed og gode karakter har Flemming (organist) og Helle (kordegn) fra Sakskøbing Kirke lovet at stå inde for som relevante referencer (da mine øvrige er ved at være godt forældede). (Kontaktinformation kan oplyses), og jeg har naturligvis en ren straffeattest.

De bedste håbefulde hilsener, Helena Pedersen


 

 

____________________________________________________________________________________

Er du ledig kirketjener? Send dine info til pernille@kirketjener.dk 

MØDEKALENDER (NÆSTE 6)

07 feb 2021
Aflyst/Tillidsrepræsentantkursus
09 feb 2021
10:15 - 14:00
Sekretariatsudvalgsmøde
15 feb 2021
10:00 - 14:00
Formandsmøde kl. 10.00
05 mar 2021
09:45 - 14:00
Folkekirkens samarbejdsudvalg
08 mar 2021
14:00 - 15:00
Forårs Stiftsmøde Aalborg
09 mar 2021
09:30 - 10:30
Brancheudvalgsmøde kl. 10.00-12.30

Besøg a-kassen ...

min-a-kasse

Facebook