Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Kirketjenere der søger

 


Navn:  Helena Pedersen
Adresse: Havebyen 6, Hillestolpe
  4960 Holeby
Telefon:  23 93 79 07
E-mail: misshelena@live.dk

 

Jeg søger job som kirketjener på Sydsjælland, Lolland, Falster eller Møn.

Jeg har bil, er ledig og kan starte med det samme. Jeg er ny i faget, men som rutineret kirkesanger ikke helt ny i kirken. Jeg vil naturligvis meget gerne tage den obligatoriske kirketjeneruddannelse sideløbende med ansættelse og vil gøre alt for at blive dygtig til faget.

Alt har interesse, kortere eller længere vikariater, fast- eller tidsubegrænset ansættelse. 

Lidt om mig: 

Jeg er oprindelig kontoruddannet og har arbejdet en del år med administration, herunder servicering af alle typer af mennesker, blæksprutteopgaver, stort og småt. Fra disse jobs er jeg naturligvis god til IT, databaser og sprog (engelsk, tysk og fransk).

Derudover har har jeg erfaring inden for rengøring, butik, cafe, undervisning og vaskeri. Jeg er stabil, praktisk og robust.

Jeg er smilende og imødekommende og klar til at tage fat! Alt bliver løst med en positiv tilgang, og jeg samarbejder nemt med menighed og kirkens øvrige personale.

Privat bor jeg på landet syd for Maribo på Lolland med min labrador Millie. Jeg er derfor meget i naturen og elsker frisk luft. Når jeg altså ikke synger i kor, som er min store hobby.

Dette er en ny start, jeg er igang med, nogle gange byder livet på udfordringer, som må tackles på bedste vis. Jeg håber derfor inderligt og ydmygt på, at nogen vil give mig en chance, som den "nye pige i klassen".

Min personlighed og gode karakter har Flemming (organist) og Helle (kordegn) fra Sakskøbing Kirke lovet at stå inde for som relevante referencer (da mine øvrige er ved at være godt forældede). (Kontaktinformation kan oplyses), og jeg har naturligvis en ren straffeattest.

De bedste håbefulde hilsener, Helena Pedersen


____________________________________________________________________________________

Er du ledig kirketjener? Send dine info til pernille@kirketjener.dk 

Facebook