20. feb. 2022

Disse ændringer på pensionsområdet skal du være opmærksom på i 2022

2022 byder på en forhøjelse af folkepensionsalderen, ny ret til tidlig pension og en mulighed for at få efterlønsbidrag udbetalt skattefrit.

Billede til nyheden Disse ændringer på pensionsområdet skal du være opmærksom på i 2022
Måske er det en mulighed for dig at få efterlønsbidraget udbetalt i 2022.

2022 byder på en række nye regler og ændringer, der kan have betydning for danskernes pension og tilbagetrækning. Det kan være en rigtig god idé at være opmærksom på, hvordan de nye ændringer påvirker dig og din pension.

De nye regler og ændringer af pensionsområdet i 2022 rummer blandt andet en forhøjelse af folkepensionsalderen, ny ret til tidlig pension og en mulighed for at få efterlønsbidrag udbetalt skattefrit.

”Selvom det nok ikke er det første, man tænker på efter nytår, så er der god grund til i starten af 2022 at bruge lidt tid på pensionen. Det nye år byder nemlig på flere nye regler og ændringer på pensionsområdet, som er væsentlige. For de kan bl.a. få betydning for, hvornår man kan trække sig tilbage, og på den måde bidrager de til, at det måske aldrig har været vigtigere end nu, at man planlægger sin tilbagetrækning i god tid,” siger Anne-Louise Lindkvist, markeds- og kunderådgivningschef i Sampension.

Læs mere om de nye regler og ændringer

Sampension har samlet et overblik over de nye regler og ændringer. Dem kan du læse mere om her.

Nyheder (sampension.dk)

Har du få brug for råd og vejledning til at forstå din pensionsordning hos Sampension, kan du kontakte pensionsselskabet på 77 55 62 50 mandag-torsdag fra 8.30-21.00 og fredag fra 8.30-16.00. 

Relaterede nyheder