11. dec. 2022

Alting stiger, og det gør kontingentet til fagforeningen desværre også

Det er lykkedes at holde kontingentet i ro i de sidste år, men på generalforsamlingen i juni i år blev det vedtaget at forhøje kontingentet med 50 kroner om måneden fra januar 2023.

Billede til nyheden Alting stiger, og det gør kontingentet til fagforeningen desværre også
Alt stiger, også kontingentet.

På generalforsamlingen sagde formand Gert Rhinstrøm Schmidt:

– Bestyrelsen foreslår, med baggrund i de seneste år med underskud, som dog har været forventet, en kontingentstigning på 50 kr. om måneden, samt en fremadrettet stigning på op til 5 procent pr. år gældende fra 1. januar 2023.

– De 5 procent skal kun bruges i særlige situationer og skal evt. imødekomme kontingentforhøjelse til Serviceforbundet, øgede udgifter til sekretariat og almindelig prisstigning i samfundet.

Dette forslag blev vedtaget.

Husk, at kontingentet er fradragsberettiget

Det er aldrig rart at skulle fortælle medlemmerne, at de skal betale mere. Men vi har øgede udgifter, fordi alt er steget, som vi jo alle mærker. Vi skal investere fornuftigt i fremtiden og klæde ressourcepersonerne i forskellige kirker ordentligt på, og det koster alt sammen.

– Så jeg håber, medlemmerne har forståelse for denne forhøjelse af kontingentet. Husk i øvrigt, at fagforeningskontingentet (op til 6.000 kroner om året) kan trækkes fra i skat, siger Gert Rhinstrøm Schmidt.

Se kontingentsatserne her

Om os (kirketjener.dk)

Relaterede nyheder