21. apr. 2023

Oplev alle mulighederne på vores uddannelsesmesse

På Årskursus 2023 kan du som noget helt nyt deltage i en uddannelsesmesse, hvor du kan høre mere om alle dine muligheder for uddannelse. Og om din mulighed for at søge økonomisk støtte til uddannelse.

Billede til nyheden Oplev alle mulighederne på vores uddannelsesmesse
Kom til vores uddannelsesmesse og hør, hvordan du kan styrke dine kompetencer. Foto:Shutterstock

Uddannelse handler ikke kun om at få nye arbejdsredskaber og faglige kompetencer. Det handler i høj grad også om at udvikle dig selv.

Måske er du gået lidt i stå, eller måske har du bare lyst for at lære noget nyt. En uddannelse giver dig en unik mulighed for at lære mere om et område, du er interesseret i, men aldrig rigtig er kommet i gang med.

Du får chancen for at gå i dybden med området og få en opkvalificering, som du måske ikke kan arbejde dig til i dit kirketjenerjob. Med flere kompetencer kan du få mulighed for mere ansvar og andre arbejdsopgaver.

Uddannelse er din mulighed for at påvirke dit arbejde, så det bliver endnu mere interessant for dig. Med en uddannelse får du papir på dine nye kvalifikationer, som er gode at have med til en lønforhandling.

På uddannelsesmessen får vi besøg af Kompetencesekretariatet, AMU-Fyn, Levaplus, Serviceforbundet og Min A-kasse.

Læs mere og husk at tilmelde dig årskurset senest 1. maj  https://kirketjener.dk/arskursus-2023

Vi glæder os til at se dig!

Relaterede nyheder