21. jun. 2023

Kom til stor konference om grøn omstilling

Billede til nyheden Kom til stor konference om grøn omstilling
I overenskomsten blev det besluttet, at de statslige arbejdspladser skal have den grønne omstilling på dagsordenen i samarbejdsudvalgene. Foto:Samarbejdssekretariatet

Samarbejdssekretariatet afholder en stor konference om grøn omstilling på statens arbejdspladser den 12. september kl. 9.00-12.30 i hjertet af København. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Kan du ikke deltage fysisk, er der mulighed for at deltage online.

Tilmeldingen er åbnet, og der er et begrænset antal fysiske pladser til arrangementet, som dog også vil blive afviklet virtuelt, så der er mulighed for at deltage på distancen.

Nyt værktøj og udvikling af grønne idéer

På konferencen præsenteres et nyt og gratis videobaseret dialogværktøj, der skal være med til at facilitere drøftelser om grøn omstilling på en inspirerende måde.

Med dette værktøj skal deltagerne også genere et hav af idéer til grøn omstilling, som alle kan lade sig inspirere af og tage med hjem.

Årets bedste idé kåres som afslutning på dagen – kom og vær med!

Viden og erfaringer

På konferencen vil der være oplæg fra relevante aktører, herunder professor Sebastian Mernild fra FN's klimapanel.

Statslige arbejdspladser deler spændende erfaringer. Du kan blandt andet få inspiration fra Det Kongelige Bibliotek, der har flyttet hele mindsettet omkring det at være en grøn og attraktiv arbejdsplads gennem inkluderende processer.

Connie Hedegaard er dagens moderator. Som tidligere miljøminister, klimakommissær og nuværende bestyrelsesformand for den grønne tænketank CONCITO har Connie gennem mange år arbejdet med de vigtige problemstillinger inden for grøn omstilling.

Reservér dagen allerede nu for dig selv og dit samarbejdsudvalg (SU), så I sammen kan deltage og komme i gang eller videre med arbejdet med grøn omstilling i SU.

Se program og tilmeld dig her https://www.samsek.dk/

Relaterede nyheder