15. nov. 2023

Bliv inspireret og skab netværk på Krydsfelt-konferencen

Brænder du for arbejdet med børn og unge, og ønsker du at dykke dybere ned i diskussioner om tro og liv? Så er Krydsfelt-konferencen måske noget for dig.

Uddannelse
Billede til nyheden Bliv inspireret og skab netværk på Krydsfelt-konferencen
Krydsfelt handler om at mødes og inspirere hinanden, og samtidig skabe nye kontakter og relationer på tværs.

Den 20. januar 2024 afholdes Krydsfelt-konferencen, som er et mødested for ansatte og frivillige i folkekirken og dens tilknyttede organisationer. Det er en chance for at samles i fællesskab og blive inspireret.

Alle har sin egen unikke tilgang til arbejdet med kirkens yngste, men det giver god mening at kigge hinanden lidt over skuldrene og blive gensidigt inspireret. Der vil være forskellige workshops/feltstudier, hvor man kan fordybe sig i et konkret emne. 

Deltagerne kan dele erfaringer og lære af hinandens succeser og udfordringer. Konferencen skaber samtidig et rum for netværk og sparring på tværs af skel, stillinger og arbejdsgrene.

Hvem er arrangørerne?
Undervisningsudvalget i Viborg stift i samarbejde med Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, KFUM og KFUK, FUV, Folkekirkens konfirmandcenter, Indre Mission, FDF, De grønne pigespejdere og KFUM-spejderne.

Hvem kan deltage?
Alle, der har en opgave som frivillig eller ansat, hvor der gennem undervisning eller aktiviteter arbejdes med tro og kristendom.

Ansøgningsfrist: 20. december 2023

Pris: 250 kr.

Kursussted: Diakonhøjskolen i Aarhus, Lyseng Alle 15H, 8270 Højbjerg

Læs mere og se programmet her https://krydsfelt-folkekirken.dk/

Tilmeld dig her https://www.fkuv.dk/kursusprogram/kursus/2988

Relaterede nyheder