23. feb. 2024

Kom til Årskursus og generalforsamling

Danmarks Kirketjenerforening afholder Årskursus fra den 21.-23. maj 2024 på Hotel Nyborg Strand. Kom og få faglig inspiration, debat og netværk med gode kirketjenerkolleger

Uddannelse
Billede til nyheden Kom til Årskursus og generalforsamling
Kom til Årskursus på skønne Hotel Nyborg Strand fyldt med inspiration og netværk med gode kolleger.

Årskurset er et fagligt fællesskab, hvor du kan møde dine kolleger, høre inspirerende foredrag og deltage i fagrelaterede workshops.

Under Årskurset afholder vi også generalforsamling for medlemmer. Ved at deltage får du mulighed for at påvirke beslutninger, der kan have betydning for dig og dine kolleger. Det er her, politikker og retningslinjer fastlægges, og ved at være til stede kan du bidrage til debatten og sikre, at dine synspunkter og bekymringer bliver hørt.

Generalforsamlingen giver også en unik mulighed for at få detaljeret information om fagforeningens arbejde, økonomi og fremtidige planer, mens du hygger og netværker med dine kirketjenerkolleger.

Hvem kan deltage i Årskurset?

  • Du skal spørge dit menighedsråd, om du kan komme med til årskurset. Sørg for at spørge i god tid. Det er menighedsrådet, der betaler for din deltagelse og transport.
  • Husk, at du ikke kan deltage, hvis du er i restance med dit kontingent til os. Så sørg for at få betalt, eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med betalingen
  • Er du pensionist, kan du også deltage. Du betaler selv, men du kan søge om tilskud på op til 2.500 kroner, hvis du sætter kryds i feltet pensionistdeltagelse, når du tilmelder dig.

Relaterede nyheder