08. maj 2024

Nysgerrig på kunstig intelligens?

Sæt kryds i kalenderen den 30. oktober 2024, hvis du ønsker at blive klogere på kunstig intelligens. Her afholdes Folkekirkens Digitaliseringskonference nemlig med temaet Mellem himmel og algoritme – har kunstig intelligens en plads i folkekirken?

Billede til nyheden Nysgerrig på kunstig intelligens?
Kunstig intelligens har gjort sit indtog over hele verden, men har det en plads i folkekirken? Foto: Shutterstock

Kunstig intelligens er ikke længere science fiction. Det optræder som assistenter på smartphones. Som personlige præferencer på streamingtjenester. På ChatGPT, som kan hjælpe med at skrive søndagens prædiken eller opsummere tekster, og der er meget mere på vej. 

Spørgsmålet er, hvad det betyder for folkekirken? Skal vi frygte eller favne kunstig intelligens? Hvilke dilemmaer stiller det os i? Hvad siger reglerne? Hvad er kunstig intelligens overhovedet? 

Mød førende eksperter

Du møder en række førende eksperter på området, blandt andet Thomas Bolander, professor i kunstig intelligens på DTU, Anders Søgaard, forfatter og professor i kunstig intelligens på Københavns Universitet, og Simon Nøddebo Balle, sognepræst i Skæring Kirke og ph.d. i teologi og kunstig intelligens.

Deltagelse og tilmelding

Konferencen er for ansatte og frivillige i folkekirken. Deltagelsen er gratis. Da der er begrænset antal pladser, fordeles billetterne efter først-til-mølle-princip.

Tilmeldingen åbner i starten af juni og offentliggøres på Folkekirkens Intranet. 

Du kan skrive dig op til at få en e-mail, når tilmeldingen er åben Klik her

Sted: Kursuscenter Brogaarden i Middelfart
Dato: Onsdag den 30. oktober 2024 kl. 09.00-16.30

Relaterede nyheder