09. okt. 2024

Pressemeddelelse

Her er de nominerede til folkekirkens pris for det gode arbejdsmiljø på folkekirkelige arbejdspladser.

Arbejdsmiljø
Billede til nyheden Pressemeddelelse

Folkekirkens Arbejdsmiljøråd uddeler i 2024 for anden gang prisen til en folkekirkelig arbejdsplads, som har ydet en ekstraordinær indsats for det gode arbejdsmiljø – og som kan inspirere andre arbejdspladser til at gøre deres arbejdsmiljø endnu bedre.

Der er nomineret tre ud af 11 ansøgninger
Blandt mange gode ansøgninger har arbejdsmiljørådet nomineret de tre, som i særlig grad har arbejdet fokuseret mod bedre trivsel - fx ved systematik i arbejdsmiljøarbejdet, dialogen på tværs eller de gode relationer i arbejdsfællesskabet.

Komiteen for udvælgelse udtaler: Det har været en fornøjelse at læse de mange gode nomineringer, og vi glæder os over, at der fortsat er et stort fokus på det gode arbejdsmiljø på de folkekirkelige arbejdspladser.

Det er andet år, at Arbejdsmiljøprisen uddeles. Sidste år gik prisen til Abildgaard Kirke i Frederikshavn.
De tre nominerede arbejdspladser 2024 er:

  • Jerne Kirke, Esbjerg
  • Tarm Kirke, Tarm
  • Hørsholm Kirkegård, Hørsholm

Vinderen udnævnes onsdag i uge 43
Den endelige vinder udnævnes af Folkekirkens Arbejdsmiljøråd, og arbejdspladsen kan onsdag i uge 43, som er Europæisk Arbejdsmiljøuge, forvente et besøg af formand for Folkekirkens Arbejdsmiljøråd Bjørn Arberg samt næstformand Inge Kjær Andersen. Her vil der også blive overrakt et diplom til den vindende arbejdsplads.  
Det er selve ansøgningen, der ligger til grund for nomineringerne. Udvælgelsen vil derfor altid være et øjebliksbillede baseret på beskrivelsen i ansøgningen.

For yderligere kommentarer
Formand for Folkekirkens Arbejdsmiljøråd: Bjørn Arberg, DOKS. Kan kontaktes på bba@doks.dk eller tlf. 3379 1685.
Næstformand for Folkekirkens Arbejdsmiljøråd: Inge Kjær Andersen, Landsforeningen af Menighedsråd. Kan kontaktes på inkjan@gmail.com eller tlf. 6171 0656.

Relaterede nyheder