Ved at benytte denne hjemmeside www.kirketjener.dk accepterer du, at Danmarks Kirketjenerforening behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Om os

Om Danmarks Kirketjenerforening

Danmarks Kirketjenerforening er din forhandlingsberettigede organisation som kirketjener ved folkekirken i Danmark.

Det betyder at du som medlem:

… kan få professionel faglig bistand
… mulighed for årlig individuel lønforhandling
… få kompetente svar på spørgsmål fra personer, der kender din hverdag og dit daglige arbejde - -
… kan få en bisidder med ved forhandlinger, sygefraværssamtaler mm.
… samt begravelseshjælp ved dødsfald

Prisen for et medlemskab er (2017) 1600 kr. halvårligt - 1000 kr. halvårligt for deltidsansatte (under 20 timer ugentligt)
Kontingentet er selvfølgelig fuldt fradragsberettiget.

Som medlem af Danmarks Kirketjenerforening får du desuden en række fordelagtige medlemsfordele, der gør dit medlemskab endnu mere værd. Du har således mulighed for…

… at melde dig ind Forbrugsforeningen, så du kan få pengene til at strække lidt længere. Det er Danmarks største indkøbsfællesskab, som giver dig rabat i 4.600 butikker inden for 150 brancher landet over. Forbrugsforeningen har ikke færre end 271.000 medlemmer, der bruger foreningens eget betalingskort, når de handler. Hver gang du bruger kortet, optjener du bonus svarende til den rabat, foreningen har forhandlet hjem med den enkelte forretning.

… at tegne dine forsikringer til aldeles fordelagtige priser gennem TJM Forsikring – også selvom du ikke er tjenestemand. TJM Forsikring har mere end 80 års erfaring og er et selvstændigt selskab i Tryg Forsikring, Danmarks største forsikringsselskab. Det betyder et stærkt bagland med garanti for økonomisk soliditet.

… at låne penge gennem Tjenestemændenes Låneforening, der etablerer lån for en række offentlig ansatte. Lånene etableres uden omkostninger og gebyrer, og renten er blandt markedets laveste.

forbrugsforening    TJlaan   TJM logo2.png

______________________________________________________________

I Danmarks Kirketjenerforening har vi ikke en selvstændig a-kasse, men til gengæld har vi et tæt samarbejde med Danmarks bedste - nemlig Min A-kasse

Min A-kasse har således haft den største medlemstilfredshed blandt samtlige a-kasser i Danmark i Arbejdsdirektoratets seneste tre officielle brancheundersøgelser. Men ikke nok med det. Min A-kasse er også en billig a-kasse. Du betaler således kun 464 kr. om måneden for at være fuldtidsforsikret. Som a-kassemedlem er du sikret en indtægt, hvis du mister dit arbejde.

min-a-kasse

MØDEKALENDER (NÆSTE 6)

21 Okt 2019
10:00 - 14:00
Stiftskredsmøde Aarhus
22 Okt 2019
16:00 - 20:00
Stiftskredsmøde, Aalborg
28 Okt 2019
19:00 - 21:30
Stiftskredsmøde København
11 Nov 2019
09:00 - 17:30
Bestyrelsesmøde
28 Nov 2019
10:00 - 13:00
Uddannelsesudv. KM måske!!!
02 Dec 2019
10:00 - 13:00
Uddannelsesudv. KM måske!!!

Besøg a-kassen ...

min-a-kasse

Facebook