18. okt. 2023

Hvordan finder jeg rundt på den nye hjemmeside?

Hvor finder jeg information om rammetid og stillingsopmåling? Hvor ligger grundbeløbsregneren? Og har hjemmesiden overhovedet noget om tjenestemænd? Få svarene her.

Billede til nyheden Hvordan finder jeg rundt på den nye hjemmeside?
Den nye hjemmeside er blevet mere kategoriopdelt.

Det er aldrig nemt, når noget bliver lavet om. Måske ønsker vi udvikling, men ikke forandring. Prøv bare at tænke på, når det lokale supermarked flytter rundt på alle varerne, så melet nu står der, hvor rugbrødet stod før. 

Sådan er det også med en hjemmeside. Vi har udviklet hjemmesiden, og I kan finde langt flere nyttige oplysninger nu end før. Vi har også bestræbt os på at gøre opbygningen logisk, men det tager tid at vænne sig til det nye.

Siden er grundlæggende bygget op af 7 elementer:

  • Kontakt: Her ser du, hvordan du kontakter sekretariatet
  • Min side: Her har du din egen side, som du logger ind på
  • Nyheder: Her får du de aktuelle nyheder
  • Om os: Her har vi samlet alt det, der handler om fagforeningens organisation og administration. Her kan du blandt andet se bestyrelsen, læse om medlemsbladet og tilmelde dig nyhedsbrevet. Det er også her, informationen om og til tillidsrepræsentanter ligger.
  • Jobbet som kirketjener: Her er information i relation til de regler, der har betydning i dit job, blandt andet om løn, arbejdstid, ferie, barsel, ansættelse, arbejdstøj og uddannelse.
  • Medlemsfordele: Her kan du læse om alle de fordele, du har som medlem af fagforeningen, for eksempel sundhedsordning, lønsikring og konfliktunderstøttelse. Det er også her, du kan læse om at være seniormedlem.
  • Aktiviteter: Her ligger aktivitetskalenderen, hvor du blandt andet finder stiftskredsmøder og kurser.

Desuden er der en søgefunktion med en lup som ikon.

Og hvad er så svarene på spørgsmålene?
Tilbage til spørgsmålene fra toppen af artiklen. Her får du svarene.

Information om rammetid ligger under hovedmenuen Jobbet som kirketjener. Emnet hedder Regler for ansættelse. Og selve informationen hedder: For dig på deltid

Information om stillingsopmålingen ligger også under hovedmenuen Jobbet som kirketjener. Emnet hedder Løn. Og selve informationen hedder: Stillingsopmåling

Grundbeløbsberegneren finder du under hovedmenuen Jobbet som kirketjener. Emnet hedder Løn. Og selve informationen hedder: Hvad tjener en kirketjener. Nederst på den side ligger grundbeløbsberegneren

Ja, hjemmesiden har noget for tjenestemænd under hovedmenuen Jobbet som kirketjener. Der ligger emnet: Regler for ansættelse, som indeholder Kirketjener og tjenestemand. Her er der en masse info om tjenestemænd

Relaterede nyheder