20. feb. 2022

Vil du gøre ligesom Kim Nielsen – læse bladet digitalt?

Vil du gerne have medlemsbladet digitalt i stedet for at få det sendt med posten, kan du få en mail med et link til bladet, hver gang det udkommer. Kim Nielsen fra Frederiksberg har valgt at få bladet digitalt, primært for at spare på ressourcerne.

Tilbud og rabatter

- Jeg kan sådan set godt lide at læse på papir, men jeg synes, at vi alle bør tænke over, hvordan vi bruger ressourcerne, så jeg har vænnet mig til at læse det meste på min pc eller iPad i stedet for at få det på papir. Derfor har jeg også bedt om at få medlemsbladet digitalt, siger Kim Nielsen, der er kirketjener i Frederiksberg sogn.

- Jeg behøver ikke at gemme bladet, hvis jeg vil læse noget i et tidligere blad, for der ligger jo flere årgange af bladet på hjemmesiden.

Vil du også læse medlemsbladet digitalt?

Vores medlemsblad får du sendt med posten, og du kan også altid finde bladet online her på kirketjener.dk

Hvis du vil have bladet digitalt, skal du sende en mail til kommunikation@forbundet.dk. Du må meget gerne skrive ”Tilmeld Blad” i emnefeltet.

Hvis du vælger den digitale løsning, vil du ikke længere modtage den fysiske udgave af bladet. Ønsker du fortsat at modtage bladet i din postkasse, behøver du ikke foretage dig noget. Så fortsætter leveringen som hidtil.

Relaterede nyheder